Doe mee aan de GoodPlanet Challenges

voor de quest

Doe mee met onze GoodPlanet Challenges-campagne en neem deel aan één of meerdere Challenges.

Dappere ridders,

De wereld heeft jullie nodig, want er wachten spannende uitdagingen op jullie – de GoodPlanet Challenges! Laat zien dat jullie superhelden voor de planeet kunnen zijn en dat het ook nog eens superleuk is!

Seizoensgroenten

100 te winnen

10 keer gedaan

Strapdag, Eet Lokaal, #MissieMinder, #iktrekhetmijaan, Wereldwaterdag@school, Buitenlesdag ; dit zijn de GoodPlanet Challenges! 6 dagen, 6 thema’s, 6 eenvoudige acties om te tonen dat werken aan een mooie planeet eenvoudig en plezant is. Lokaal en seizoensgebonden eten, minder afval maken, zorgzaam omgaan met kraantjesweater of een picknick buiten organiseren zijn allemaal thema’s die verband houden met GoodCook. Maak gebruik van een bestaande GoodPlanet Challenge om je school in de schijnwerpers te zetten en misschien andere klassen aan te moedigen om mee te doen! Schrijf je HIER met je klas in voor één of meerdere GoodPlanet Challenges! 

Na inschrijving ontvang je posters om de actie binnen je school te promoten, alsook toegang tot educatief materiaal. 

Hebben jullie zin om een verschil te maken? Schrijf je in en laat zien dat kleine stappen grote veranderingen kunnen veroorzaken. Zijn jullie klaar voor dit epische avontuur?  

Hebben jullie deze missie volbracht?

Post hier een foto van de inschrijving voor één of meerdere GoodPlanet Challenges en leg in een paar woorden uit hoe je Challenges zijn verlopen.

Ik ga deze uitdaging aan !

Ze hebben deze uitdaging gedaan!

Inspiratie nodig? Motivatie nodig? De volgende groepen hebben deze uitdaging met groot succes volbracht, dus je kunt het zeker en vast ook!